2021-02-03 12:26:16• hírek • Agerpres

Vizsgálatot rendelt el a vízügyi hatóságnál Florin Cîţu kormányfő

foto: gov.ro
foto: gov.ro

Florin Cîţu felkérte a kormányfői ellenőrző testületet, hogy végezzen vizsgálatot a Román Vízügyi Hatóságnál, ahol a sajtóban megjelent információk szerint egy olyan fiatal nőt alkalmaztak, akinek még az ágazatra vonatkozó alapfokú ismeretei sincsenek.

'A sajtóban megjelent információk nyomán felkértem a miniszterelnök ellenőrző testületét, hogy vizsgálja ki a helyzetet a Román Vízügyi Hatóságnál. Amint azt ígértem, mandátumom alatt megkövetelem a szakértelmet, integritást, hozzáértést és átláthatóságot. Ez az üzenet nem csak azokhoz szól, akik vezetői pozíciót töltenek be, hanem mindenkihez, aki az állami szektorban dolgozik' - írta szerdán a kormányfő Facebook-bejegyzésében.

Hozzátette, véget kell vetni a nepotizmusnak, érdekellentét-helyzeteknek, büntetőügyesek nélküli közéletet kell megteremteni.

A Recorder oknyomozó anyaga szerint 'a Prut-Bârlad Vízügyi-medence Igazgatóságának legfrissebb alkalmazottja egy fiatal nő, aki korábban pincérnőként, manikűrösként dolgozott, és három napig a Vatra Moldoviţei polgármesteri hivatal alkalmazottja volt, és állítása szerint kémiaszakot végzett az egyetemen'.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: